Le Tulaga O Aano o Fa'aaliga Pusaisa

So'o se fatafata e aoga i lona igoa o le a matua tatala ma fa'amaoni e uiga i le lelei o aano o manufa'atau latou te fa'atau atu. E tatau ona va'aia e tagata fa'atau oloa aano o manufasi, ae e mana'omia fo'i e le tagata fa'atau mea ona mafaufau lelei i le fa'aalia o nei oloa. O le mea lea, o le a ou lisiina le tele o mea lelei o pusaaisa faʻaalia aano o manufasi mo fala.

Afai e iai sau fale fasi manu pe o lo'o e mafaufau e tatalaina, ia mautinoa e te mafaufau i le auala sili e fa'aalia ai au mea'ai aano. O le fa'afaigaluegaina o aano o manufasi fa'aalia masini pusaaisa o le a faia uma ai se eseesega. O mea lelei ia o pusaaisa fa'aali aano o manu:

• Fa'aaliga Fa'amalamalama. O pusaaisa fa'apisinisi e fa'apipi'iina i moli lelei. Afai e malamalama lelei au oloa e maua ai e lau tagata faatau le avanoa e iloa ai le tulaga moni o au oloa aano o manufasi. O moli lelei e mafai ona faia se eseesega i le mauaina o lena faʻatau.

• Fa'aaliga Mata'eta'e Matagofie. O pusaaisa fa'aalia e masani lava ona gaosia ile tioata manino. O se fa'amanuiaga fa'alua lea. Muamua, e mafai e au tagata fa'atau oloa ona va'ai manino i totonu o le pusaaisa ma fa'afaigofie ai a latou fa'atauga. Lona lua, o le tioata fa'afefete e malosi atu nai lo tioata i aso uma ma o le a puipuia ai so'o se fa'alavelave fa'afuase'i e mafua mai i tagata fa'atau.

• Pulea le vevela. O pusaaisa gaosi oloa lelei o lo'o tu'uina atu i fa'aaliga numera ma se mea e pulea ai le vevela e fa'atonu sa'o ai le vevela o lo'o teuina ai aano o manu. Ole mea lea ole a fa'amautinoa ai ole a tumau au oloa ile malulu ma le vevela ina ia tumau pea le fou aano o manu mo se vaitaimi umi.

• tumama uamea. Filifili se pusaaisa faapisinisi e faia i le uamea. O le u'amea fa'alumaina ose mea tumama e mana'omia ai le fa'aitiitia o le fa'amama fa'ama'i ona e tete'e i le tele o siama. Pe a faatusatusa i isi mea, uamea stainless e mama ma sili atu le tumama. I totonu o aano o manufasi ma fale fasi manu, e taua le tumama mo le faʻaauauina o pisinisi.

• Le pisapisao maualalo. E pei ona tatou iloa uma, i tausaga ua mavaemeafaigaluega pusaaisa faapisinisisa fai si leotele ma pisapisao. Faatasi ai ma mea fou faʻaonaponei e le o toe iai. O pusaaisa e fa'aali ai aano o manufasi ua fa'ainisinia ina ia aua ne'i pisa tele. O se fa'amanuiaga lea e fa'afetaia e so'o se tagata fa'atau. Ua mavae aso o le faalogo i lena leo tatagi faifaipea o pusaaisa faapisinisi tuai.

O mea lelei ia o pusaaisa faʻaalia aano o manu i totonu o pisinisi faʻapisinisi. E taua tele le iloa o le oloa o le a e faʻatauina ona o se tupe faʻaalu e tatau ona e faia e mautinoa ai le manuia o lau pisinisi.


Taimi meli: Apr-10-2023