Hvordan velge den kommersielle vasken for dine behov

Kommersielle bollevasker kommer med forskjellige skålstørrelser, backsplash-størrelser og alternativer for avløpsbrett for å imøtekomme behovene til storkjøkken.

Funksjoner

Det fine med de beste kommersielle vaskene i rustfritt stål er at de står på justerbare ben og føtter for bedre sikkerhet. Se etter andre nyttige funksjoner som rullede kanter, robuste avløpsfiltre og forhåndsborede hull for kraner.

Dreneringsbrett

Vasker med tre servanter har ofte minst ett avløpsbrett - en forlengelse som kan festes på hver side av en vask. Den opprettholder enkel tilgang til bollene og lar oppvasken stå mens den tømmes. Venstre side, høyre side eller begge ender av vasken kan ha et dreneringsbrett. De fleste har forhøyede kanter som fungerer for å forhindre at vann lekker på gulvet og sikrer at vannet renner tilbake i vasken uten problemer.

Dimensjoner

Det omkringliggende kjøkkenutstyret må tas i betraktning når man bestemmer seg for konfigurasjon av vask og avløp. Det er viktig å nøye sjekke dimensjonene til vasken. Sjekk fra bolle foran til bak, bolle fra venstre til høyre, pluss eventuelle dreneringsbrett, for å sikre at vasken ikke hindrer tilgang eller hindrer kjøkkenarbeidsflyten.

Funksjoner

Den kommersielle vasken kan brukes til både primær og sekundær oppvask. Denne typen vask er ideell for oppvask, men den kan også brukes til kontroll og rengjøring av råvarer eller tining av mat. Oppvaskkum med tre skåler gir også enkel tilgang for oppvask av gryter og panner, kjøkkenutstyr og andre gjenstander. Forbedre arbeidsflyten på kjøkkenet, spar tid og få bedre rengjøringsresultater med en av våre skålvasker.

01


Innleggstid: 13. juni 2024